OM OSS I HAGENBYGG

911 56 118

Vår ambisjon

Er å utføre gode kvalitetsmessige løsninger basert på faglig kunnskap og erfaring fra våre ansatte, hos oss kan alle de ansatte vise til svennebrev, og vi streber alltid etter å bli enda bedre.

Hagenbygg er et tømrerfirma som ble startet i 1998. Vår daglige leder var ferdig utdannet byggmester i 1991. Vi holder til i Oppdal, men tar på oss oppdrag i nærliggende kommuner også.

Vi har sentral godkjenning og er medlem av Norges Byggmesterforbund. Hagenbygg AS er forhandler av Nordic ISO som produserer skreddersydde løsninger for fundamentering – komplette løsninger tilpasset din tegning.

Ta kontakt med oss om du har behov for en kompetent byggpartner som du kan stole på
– vi påtar oss oppdraget.

 

Tillit

Hos oss strekker vi oss langt for at fra start til slutt skal føle at du er i trygge hender, vi vil holde tett dialog med deg, lyttet til dine ønsker og vi har også samarbeid med arkitekter, som kan være med og visualisere ditt prosjekt, på din tomt. 

Effektiv

Det er vanskelig å å gå lenge å glede seg til et ferdigstilt prosjekt, eller å kunne flytte inn til en helt ny bolig. Vi jobber effektivt, og du vil dag for dag se at din boligdrøm er et steg nærmere virkeligheten. 

Kvalitet

Våre ansatte jobber hardt for å levere kvalitet ved å stadig forbedre rutiner og hele tiden strebe etter å bli enda litt bedre ved å følge dagens utvikling. Dette for at du skal være helt sikker på at vi er rett samarbeidspartner!